Gusta Servies geeft de opgemaakte tafel de wauw-factor

Gusta Servies geeft de opgemaakte tafel de wauw-factor

Voor het opmaken van de tafel zijn er duizenden mogelijkheden als het gaat om borden, bestek, onderzetters, tafelkaarsen, glazen, tafelkleden, bekers, etc. Bij VanKaarstotServet.nl kun je terecht voor al deze artikelen, waaronder het mooie assortiment van Gusta.

Gusta tafelaccessoires

Bij veel mensen ontstaat de situatie door de jaren heen dat de tafel gedekt wordt met allerlei verschillende soorten serviesstukken. Meestal als gevolg van breuk krijg je op een gegeven moment een ratje toe aan servies en tafelaccessoires. Hoe fijn is het om hier weer eens een mooie trend aan te geven? Dat je borden, bestek, borden, glazen, kleden, etc. beter op elkaar zijn afgestemd en een mooie eenheid vormen. Daarvoor is het assortiment tafel- en keukenaccessoires van Gusta uitermate geschikt. Dit merk heeft prachtige servies-collecties met kleuren, vormen en materialen die helemaal van deze tijd zijn. Om een paar collecties te noemen:

  • Gusta Out of the blue servies
  • Gusta Fika servies
  • Gusta Home style servies
  • Gusta Evergreen collectie
  • Gusta Table tales collectie

Elke collectie heeft een aantal speciale uitgangspunten als het gaat om kleur en vormgeveing. Zo heeft het Out of the blue servies stilistische decoraties met de kleuren wit en blauw. Het Fika servies is overwegend zwart.

Overige Gusta artikelen

Naast het servies heeft Gusta ook een groot scala aan andere woondecoratie artikelen, tuinaccessoires, barbecues en accessoires en keukenartikelen. Hiermee kun je een complete uitzet samenstellen voor een nieuw huishouden of een paar leuke cadeautjes uitzoeken voor jezelf of een andere gelukkige.

Servies van Gusta Kopen

Delen van het Gusta servies zijn terug te vinden in uiteenlopende winkels door het land. Ook online kun je in een aantal shops het servies kopen. Bij VanKaarstotServet heb je het hele assortiment online en is de keuze enorm! Je vind hier altijd het servies dat bij jou past! De prijzen zijn laag, de levering is snel en de persoonlijke service is top! Ga dus snel naar de webshop, dan kun je met een paar klikken het mooie Gusta Servies kopen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *