Hoe verbeter je je geheugen met gezuiverde omega-3 visolie?

Hoe verbeter je je geheugen met gezuiverde omega-3 visolie?

Onderzoekers in de VS hebben vastgesteld dat omega-3 visolie een belangrijke rol speelt voor de geestelijke gezondheid. Zij hebben geconstateerd dat de toenemende incidentie van depressie een duidelijke correlatie heeft met de lagere consumptie van vis. Je kunt je wellicht afvragen, wat dat te maken heeft met het verbeteren van je geheugen? Nou, hetzelfde onderzoeksteam ontdekte ook dat het eten van vette vis hielp om hersencellen op te bouwen en de concentratie te verbeteren.

Weet je, de meesten van ons in de westerse wereld hebben een tekort aan omega-3 vetzuren. En ander onderzoek heeft aangetoond dat geheugenverlies zeker verband houdt met een tekort aan omega-3 vetzuren. Omdat we zo weinig vis eten, zijn wij onderhevig aan geheugenverlies, depressie, dementie en de ziekte van Alzheimer. Tegenwoordig is het vanwege de vervuiling van de oceanen en daarmee ook de vis belangrijk om dagelijks een omega-3 visolie supplement in te nemen.

Onze hersenen bestaan ​​voor zestig procent uit vet. Meer dan de helft van dat vet is DHA-vetzuur. De DHA-vetten worden door onze hersenen gebruikt om ons in goede geestelijke gezondheid te houden. Het DHA-vet heeft de taak om ons gelukkig te houden. Ook is aangetoond dat DHA helpt om gezonde hersencellen op te bouwen en DHA kan ook helpen bij het voorkomen van ziektes zoals de ziekte van Alzheimer of dementie.

Tegenwoordig doen melkverwerkingsbedrijven DHA-vetten in de formules van de babyvoeding om de cerebrale cortex van baby’s op te bouwen en te helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem van de baby, visolie helpt de baby’s om de vele dingen die ze elke dag leren te verwerken en te herinneren. De DHA-vetzuren zijn ook in verband gebracht met het IQ van de baby.
Onderzoekers hebben ook geconstateerd dat jonge moeders minder kans hebben op postnatale depressie, (iets dat jonge moeders kan overkomen die een veeleisende baby hebben), wanneer zij regelmatige hoeveelheden gezuiverde omega 3 visolie supplementen innemen. De jonge moeders kunnen zich beter ontspannen in de wetenschap dat ze de zware metalen en de toxinen, die in de meeste vissen worden gevonden, niet binnenkrijgen.

Ik hoop dat je hebt opgemerkt dat ik het steeds over gezuiverde visolie-supplement heb. Eén die moleculair gedestilleerd is om zo de onzuiverheden te verwijderen. Omdat de zware metalen en toxines gevaarlijk zijn en problemen zoals kanker en psychische stoornissen veroorzaken moet je dit echt vermijden. Koop alleen omega-3 supplementen die door dit proces zijn gezuiverd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *